Lazy pyragaičiai: tik malta mėsa pita duonoje. Tokiai vakarienei tavo vyras tikrai tave pabučiuos

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Čeburekas yra Krymo totorių virtuvės šedevras. Pavadinimas reiškia „žaliavinės mėsos pyragą“, tačiau jame nėra žalių ingredientų. Čeburekas nuo pyragėlių skiriasi tuo, kad kepamas aliejuje, o ne kepamas orkaitėje.

1957 metais Maskvos Sukharevskaya aikštėje buvo atidarytas čeburekų namas „Družba“. Tai tapo atspirties tašku cheburechki plitimui sovietiniais laikais. Tada niekas negalvojo apie dešrainius ir mėsainius, buvo dar vienas greitas maistas, prieinamas ir skanus.

Taip pat buvo atidaryti restoranai, kuriuose čeburekus ruošdavo virtuvės šefai iš Taškento. Į šias įstaigas patekti buvo sunku.

Taip pat nusprendėme gaminti čebureki, bet pateikti receptą, kuris neužimtų daug laiko ir puikiai perteiktų skonį. Tai patys paprasčiausi ir greičiausi pyragėliai. Puikus pasirinkimas vakarienei.

Ingredientai:

350 gramų maltos mėsos;
10 pita duonos;
1 svogūnas;
20 ml vandens;
Žalias;
100-150 ml augalinio aliejaus;
Druska
Paruošimas:

Smulkiai supjaustykite vieną svogūną ir suberkite į faršą. Susmulkinkite žalumynus ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Pasūdykite ir įpilkite 20 ml vandens.

Naudodami šaukštą sumaišykite produktus.

Vištienos kiaušinį įmuškite į atskirą lėkštę ir šakute sumaišykite baltymą ir trynį.

Paimkite kelis apvalius pita duonos sluoksnius. Protiškai padalinkite per pusę ir vieną iš dalių užpildykite malta mėsa. Aptepkite pita duoną išilgai kontūro kiaušinių mišiniu. Uždenkite įdarą tuščia dalimi ir suklijuokite kraštus.

Tai darome su visais produktais. Iš viso gauname 20 čeburekų.

Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir nustatykite vidutinę šilumą. Siunčiame du čeburekus kepti. Kepimas iš abiejų pusių. Norėdami pašalinti riebalų perteklių, naudokite popierinį rankšluostį.

Gatavus produktus galima sudėti į lėkštę ir patiekti.

Šiuo patiekalu galite drąsiai pradžiuginti savo artimuosius. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.