Išbandykite šį mėsos pyragą ir daugiau niekada nenorėsite pirkti parduotuvėje pirktos dešros. Šio užkandžio receptas yra neįtikėtinai paprastas.
Dešros receptas.
Dešras mėgsta visi: nuo vaikų iki suaugusiųjų. Tačiau, kaip vartojimui skirtas produktas, jis turi nemažai trūkumų, ir apskritai jie visi yra akivaizdūs. Pirma, parduotuvėje pirktoje dešroje yra daug konservantų, skonio stipriklių ir emulsiklių – visa tai tam, kad produktas ilgai stovėtų lentynoje, bet tuo pačiu būtų išparduotas maksimaliu įmanomu greičiu.
Ką jau kalbėti apie dažus, kurie natūraliai rudai dešrei suteikia patrauklią rausvą ar raudoną spalvą.
Jei turite didelę šeimą, taip pat kelis vaikus, labai apsimoka namuose ruošti kotletą, kuris puikiai pakeis dešrą ir, kai tik įmanoma, taps puikiu ir sveiku užkandžiu bei tiks net atostogoms. .
Ingredientai
5 vištienos šlaunelės
druska, juodieji pipirai – pagal skonį
0,5 arbatinio šaukštelio džiovinto česnako
1,5 šaukšto Dižono garstyčių
Kaip pasigaminti skanų mėsos pyragą.
Pirmiausia reikia išvirti mėsą. Norėdami tai padaryti, turite jį nuplauti, išdžiovinti, pašalinti odą ir atskirti mėsą nuo kaulų.
Filė turi būti gerai pasūdyta, pabarstyta pipirais, aptepta garstyčiomis, taip pat per spaudą perspausta česnako. Įveikiame pagal valią. Paimame kepimo rankovę ir kaip pirmą sluoksnį išklojame kojelių odą, ant jos dedame filė.
Gautą mėsos masę kepimo rankove surišame į vyniotinį ir uždengiame viršų folija, kad mūsų patiekalas nepridegtų.
Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite pusantros valandos. Iškepus leiskite pailsėti orkaitėje.
Kad vyniotinis gerai išlaikytų formą, iškepus jį papildomai sandariai suvynioti į foliją ir padėti į šaldytuvą.
Patiekite atšaldytą griežinėliais, sveikus arba ant sumuštinių. Šį komponentą taip pat galima dėti į mėsainius.