Imu 3 obuolius ir kefyro. Tai geriausi mano bandyti blynai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ar yra pasaulyje kas nors, kas nemėgsta blynų? Turbūt kiekvienas yra išbandęs šiuos minkštus, purius ir saldžius papločius. Tačiau ne visi žino, kiek laiko blynai tapo pripažintu patiekalu.

Faktas yra tas, kad blynai iš pradžių buvo valstiečių maistas. Tik po kurio laiko ant aukštuomenės stalų pradėjo pasirodyti blynai.

Šiais laikais blynai – paprasti, greiti pusryčiai. Pakalbėkime apie tai, kaip gaminti obuolių blynus.

Ingredientai obuolių pyragams:

obuoliai – 3 vnt.;
kefyras – 250 g;
cukrus – 4 šaukštai. l.;
kiaušiniai – 2 vnt .;
augalinis aliejus – 4 šaukštai. l.;
miltai – 300 g;
kepimo milteliai – 2 šaukšteliai.
Obuolių kotletų gamyba:

Nulupame porą obuolių ir išimame sėklas ir kiekvieną padaliname į dvi dalis.

Į dubenį su kefyru supilkite cukrų, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Į kefyro ir kiaušinių mišinį supilkite augalinį aliejų, suberkite miltus ir minkykite vienalytę tešlą. Į tešlą suberkite kepimo miltelius ir vėl išmaišykite.

Didelėmis trintuvės pjaustyklėmis į tešlą sutarkuokite obuolius ir išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant paviršiaus padėkite po šaukštą tešlos.

Apkepkite blynus iš vienos pusės ant vidutinės ugnies. Šiuo metu nulupkite vieną likusį obuolį ir padalinkite jį plonais griežinėliais. Ant neapkepto blynų paviršiaus uždėkite porą riekelių, o tada apverskite.

Kepkite paviršių su obuolių griežinėliais iki auksinės rudos spalvos.

Iškepus obuolių trintas apibarstykite cukraus pudra.

Gamina labai obuolinius minkštus pusryčių blynus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pyragas su uogiene ant kefyro per 5 minutes
Patiko? Pasidalink! Ačiū.