Tiesiog į verdantį vandenį įpilkite majonezo. Minkšti ir purūs bulvių pyragaičiai: vyras džiaugiasi

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvių pyragai yra tradicinis rusiškas patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas užkandžiui ar pagrindiniam patiekalui. Juos lengva paruošti ir galima pritaikyti įvairiems skoniams bei pomėgiams.

Be to, bulvių pyragai yra subtilios tekstūros ir sodraus skonio, kurie puikiai dera su įvairiais padažais ir priedais.

Jie gali būti patiekiami kaip atskiras patiekalas arba kaip priedas prie kitų produktų.

Išduosime paslaptį, kaip pasigaminti minkštus ir purius bulvių pyragus.
Ingredientai:

vanduo – 400 ml;
majonezas – 5 šaukštai;
miltai – 1200 g;
soda – šaukštelis;
druska – 2 šaukšteliai;
augalinis aliejus – šaukštai;
bulvės – 500 g;
svogūnas – 2 vnt.;
pienas – 100 ml.
Bulvių pyragų ruošimas:

Puode užvirkite vandenį, įpilkite į jį majonezo ir virkite ant silpnos ugnies, kol masė taps vienalytė.

Supilkite majonezo skystį į atskirą dubenį, išsijokite visus miltus, supilkite sodą.

Į mišinį įberkite šaukštą druskos ir minkykite minkštą, elastingą tešlą. Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir toliau minkykite.

Palikite tešlą po rankšluosčiu 20 minučių.

Šiuo metu nulupkite iš anksto išvirtas bulves. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje iki šviesiai auksinės rudos spalvos.

Į virtas bulves suberkite pakepintus svogūnus ir druską, mišinį paverskite tyrele. Į įdarą įpilkite pieno ir išmaišykite.

Iš tešlos formuojame nedidelius rutuliukus ir iškočiojame į storus plokščius paplotėlius. Į kiekvieną tortiliją dėkite įdarą ir viduje sandariai uždarykite tyrę.

Pyragėlius apkepkite keptuvėje dideliame kiekyje augalinio aliejaus iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Rezultatas – gardūs purūs kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Jie bus geras būdas sočiai pavakarieniauti ar papietauti.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.