Ingredientai:
- lavašas – 4 lakštai
- tunas – 1 skardinė
- svogūnas – pusė galvos
- virti kiaušiniai – 2 vnt
- agurkas – 1 vnt
- grietinė – 4 šaukštai
- česnakas – 1 skiltelė
Dėl tešlos
- kiaušiniai – 2 vnt
- pienas – 50 mililitrų
Pasiruošimas
Tuną sutrinkite šakute, suberkite susmulkintą tuną, išmaišykite.
Į grietinę suberkite per spaudą perspaustą česnaką
Agurką supjaustykite griežinėliais, virtus kiaušinius perpjaukite į 4 dalis.
Sutepkite pita duoną grietine. Į centrą dėkite tuną, ant viršaus – agurkus ir kiaušinius.
Sulenkiame į voką.
Tešlai įmuškite 2 kiaušinius, įpilkite pieno, druskos ir išmaišykite.
Panardinkite voką į tešlą ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Gero apetito!