Kvapnūs, švelnūs ir aštrūs šonkauliukai aluje su svogūnais orkaitėje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Kiaulienos šonkauliukai – 1 kg
Alus – 1 stiklas
Garstyčios – 1 valgomasis šaukštas. šaukštas
Svogūnai – 1 didelė galva
Juodieji pipirai, druska – pagal skonį
Alyvuogių aliejus – 1 arbatinis šaukštelis (arba daržovių)

Paruošimas:

Supjaustykite šonkauliukus, suberkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, prieskonius, užpilkite alumi.

Palaikome 1 val

Tada šonkauliukus, kartu su svogūnais, išdėliokite ant kepimo skardos ir kepkite 200 C temperatūroje, kol iškeps ir taps auksinės spalvos.

Gero apetito!!!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pats skaniausias tortas Kalėdoms. Mano mėgstamiausias šventinis desertas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.