Jūsų dėmesiui pristatome labai skanaus pyrago receptą, kuris patiks absoliučiai visiems.
Šis subtiliausias delikatesas išprotės visus kavos ir šokolado mėgėjus. Esu tikra, kad šis pyragas taps daugelio mėgstamiausiu. Kitas svarbus privalumas – labai lengva paruošti. Todėl net naujokė namų šeimininkė galės pamaloninti savo artimuosius tokiu dieviškai skaniu kulinariniu šedevru. Išsaugokite receptą, virkite ir mėgaukitės.
Reikalingi ingredientai
Dėl tortų
- 250 g miltų
- 0,25 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 4 šaukštai kakavos
- 115 g granuliuoto cukraus
- 2 kiaušiniai
- 150 ml saulėgrąžų aliejaus
- 150 ml pieno
Dėl kremo
- 1 arbatinis šaukštelis tirpios kavos
- 1 valgomasis šaukštas vandens
- 300 ml riebios grietinėlės 35%
- 2 šaukštai granuliuoto cukraus
Pradėkime procesą
- Pirmiausia išsijokite miltus ir suberkite kakavą, kepimo miltelius, granuliuotą cukrų, pieną, sviestą ir kiaušinius. Mikseriu viską išplakame. Tada tešlą padalinkite į dvi dalis.
- Tada vieną dalį dėkite į kepimo formą ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 5-7 minutėms.
- Praėjus reikiamam laikui, gatavą pyragą išimame ir antrą siunčiame kepti. Tada paliekame juos atvėsti.
- Dabar pradėkime ruošti kremą. Norėdami tai padaryti, ištirpinkite kavą vandenyje. Tada sudėkite grietinėlę į atskirą indą ir mikseriu išplakite iki stiprių smailių. Tada įpilkite kavos ir vėl plakite
- Surinkime savo tortą. Pirmąjį torto sluoksnį dėkite ant serviravimo indo ir aptepkite paruoštu kremu. Tada uždenkite antruoju torto sluoksniu. Dar kartą sutepkite kremu ir uždenkite šokoladu, prieš tai sutarkuotu ant smulkios trintuvės.
- Tortą padėkite į šaldytuvą nakčiai.