Ingredientai:
- kiaušiniai – 2 vnt
- druska – 0,5 arbatinio šaukštelio
- miltai – 1 puodelis
- kefyras – 1 stiklas
- kepimo soda – 0,5 val. šaukštai
- malta mėsa – 300 gr
- svogūnas – 2-3 galvos, supjaustyti kubeliais
- druska, pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
Sumaišykite kefyrą su soda ir palikite pastovėti apie 5 minutes.
Sudėkite likusius ingredientus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Maltą mėsą sumaišykite su česnaku, perspaustu per spaudą, suberkite mėgstamus prieskonius ir susmulkintą svogūną.
Formą ištepkite aliejumi, pabarstykite miltais ir išpilkite pusę tešlos, tada išdėliokite paruoštą įdarą ir supilkite likusią tešlą .
Kepame 170 C 40 min.
Gero apetito!