Ingredientai:
vištienos krūtinėlė – 2 vnt;
sviestas – 20 g;
česnakai – 2 gvazdikėliai;
druska, pipirai, prieskoniai;
sūris – 100 g;
pomidoras – 1 vnt.
Paruošimas:
Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių.
Minkštą sviestą sumaišykite su mėgstamais prieskoniais, druska ir pipirais.
Pomidorą perpjaukite į 2 dalis, išimkite sėklas ir supjaustykite gabalėliais.
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, suberkite pomidorą, smulkintus žalumynus, druską ir pipirus.
Ant kiekvieno gabalėlio dėkite įdaro ir suvyniokite į voką.
Įdėkite vokus į riebalais išteptą kepimo formą, o viršų patepkite sviestu ir česnaku.
Kepkite 200 C pusvalandį, kol taps auksinės rudos spalvos.