Sutepkite vištienos krūtinėlę padažu ir gaukite sultingiausią bei kvapniausią mėsą!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

vištienos krūtinėlė – 2 vnt;
sviestas – 20 g;
česnakai – 2 gvazdikėliai;
druska, pipirai, prieskoniai;
sūris – 100 g;
pomidoras – 1 vnt.

Paruošimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių.

Minkštą sviestą sumaišykite su mėgstamais prieskoniais, druska ir pipirais.

Pomidorą perpjaukite į 2 dalis, išimkite sėklas ir supjaustykite gabalėliais.

Sūrį sutarkuokite stambia tarka, suberkite pomidorą, smulkintus žalumynus, druską ir pipirus.

Ant kiekvieno gabalėlio dėkite įdaro ir suvyniokite į voką.

Įdėkite vokus į riebalais išteptą kepimo formą, o viršų patepkite sviestu ir česnaku.

Kepkite 200 C pusvalandį, kol taps auksinės rudos spalvos.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.