Klasikinis skaniausios ir lengviausiai paruošiamos sovietinės sriubos receptas!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • bet kokia malta mėsa – 300 g; svogūnas – 2 vnt; morkos – 1 š; pomidoras – 1 gabalas; bulvės – 3-4 vnt; ryžiai – 2 šaukštai; druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
  • Paruošimas: Į
    keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir pakepinkite
    susmulkintą svogūną, tada suberkite pjaustytus pomidorus ir tarkuotas
    morkas. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę, tada įpilkite vandens. Pridėti ryžių. Užvirkite, virkite, kol bulvės ir ryžiai bus paruošti.

    Faršą sumaišykite su tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį. Suformuokite nedidelius kotletus ir sudėkite į sriubą . Pasūdykite, suberkite prieskonius ir pavirkite apie 10 min. Baigiant virti pagal skonį įberkite žolelių. Skanu su grietine ir krekeriais. Gero apetito!

    Patiko? Pasidalink! Ačiū.