Ingredientai:
riebus kefyras – 400 ml;
kiaušiniai – 2 vnt;
cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
druska – 1 žiupsnelis;
sviestas – 60 g;
kepimo milteliai – 1,5 šaukštelio;
miltai – apie 700 g;
malta mėsa – 550 g;
svogūnas – 2 vnt;
druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį.
Paruošimas:
Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, supilkite kefyrą ir išmaišykite.
Įpilkite lydyto sviesto ir išmaišykite.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
Palaipsniui suberkite išsijotus miltus. Išminkykite minkštą ir elastingą tešlą (gali prireikti mažiau ar daugiau).
Uždenkite tešlą 30 minučių.
Į maltą mėsą suberkite pjaustytus svogūnus, žoleles ir prieskonius.
Formuojasi baltymai

ir kepkite juos dideliame kiekyje augalinio aliejaus.

Padėkite gatavus baltymus ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





