Ingredientai:
kefyras – 0,5 stiklinės
soda – 1 žiupsnelis
kiaušiniai – 2 vnt
majonezas – 0,5 sakanos
miltai – 1 puodelis
rūkyta dešra, pomidoras, paprika, pomidoras, žalumynai
tarkuotas sūris – 150 gr
druska – 1 žiupsnelis
Paruošimas:
Į kefyrą įpilkite sodos ir palikite 10 minučių.
Tada sudėkite išplaktus kiaušinius, majonezą, miltus, smulkintą rūkytą dešrą, papriką, pomidorą, žoleles, tarkuotą sūrį ir žiupsnelį druskos.
Išmaišykite tešlą .
Viską sudėkite į riebalais išteptą formą.
Kepame 200 C temperatūroje pusvalandį.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
