Savo draugus visada vaišinu nuostabiu naminiu grietinėlės likeriu. Dalinuosi receptu!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Degtinė – 0,5 l
šiltas vanduo – 300 ml
Kondensuotas pienas – 1 skardinė
tirpi kava – 4 šaukšteliai.
Cukrus – 250 g
Vanilinis cukrus – pagal skonį

Paruošimas:

Ištirpinkite cukrų vandenyje.

Sumaišykite visus ingredientus maišytuve ir supilkite į butelį.

Įdėkite jį į šaldytuvą .

Gėrimą galite išgerti iš karto, bet prieš renginį geriau leiskite jam šiek tiek pasėdėti.

Prieš naudojimą būtina sumaišyti.

Mėgaukitės!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Salotos „Švelnumas“ su vištiena ir džiovintomis slyvomis. Šventinis receptas be majonezo
Patiko? Pasidalink! Ačiū.