Visada tobulai sultingas ir švelnus avienos kebabas: visos marinavimo ir kepimo gudrybės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiandien paruošime puikų šašlyką iš avienos kojos.

Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, pašalinkite venas.

Druskos, pipirų, svogūnų pusžiedžių ir prieskonių pagal skonį. Atsargiai su prieskoniais, jie gali sugadinti mėsos skonį!

Kaip pagrindinį slaptą ingredientą užpildykite gazuotu mineraliniu vandeniu.

Būtent anglies dioksidas padaro mėsą oresnę ir minkštesnę .

Mėsą marinuojame 1 valandą, kol ruošiame anglis.

Kepkite kebabą kaip įprasta.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Mėgstamiausias "mokyklinis" pyragas nuo vaikystės. Smėlio juostelė su uogiene
Patiko? Pasidalink! Ačiū.