Ingredientai:
Varškės sūris – 350 gr
Grietinėlė – 100 g
Tirpi želatina – 20 g + 70 g šalto vandens
Medus – 60-70 g (nebūtina arba 50 g cukraus)
Vanilinas – 1-2 g
Skrudinti lazdyno riešutai – 50 g
Skrudinti graikiniai riešutai – 100 g
Nuluptos pistacijos – 40 g
Džiovintos spanguolės – 100 g
Džiovinti abrikosai – 100 g
Datulės – 100 gr
Paruošimas:
Varškę išplakite su grietine ir medumi iki vientisos masės.
Želatiną pakaitinkite, kol ištirps ir supilkite į tą patį dubenį.
Į mišinį suberkite riešutus ir džiovintus vaisius .
Varškės masę supilkite į plastikinį butelį su nupjautu kakleliu, viršų uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.
