Ingredientai:
Cukinijos – 1 vnt.
Bet kokia malta mėsa – 300 g
Pomidorai – 3-4 vnt.
Svogūnai – 1 vnt.
Kiaušiniai – 2 vnt.
grietinė – 100 g
Sūris – 100 g
Pomidorų pasta – 2 šaukštai. l.
Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį
Augalinis aliejus
Paruošimas:
Maltą mėsą pakepinkite augaliniame aliejuje. Druska ir pipirai pagal skonį.
Į faršą suberkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite.
Tada supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite, kol bus paruošta malta mėsa. Leiskite atvėsti.
Cukiniją sutarkuokite stambia tarka. Išspauskite sultis ir pusę jų padėkite ant riebalais išteptos formos dugno.
Ant viršaus dėkite faršą ir uždenkite likusia tarkuota cukinija. Įberkite šiek tiek druskos ir ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius.
Kiaušinius išplakti su grietine ir druska .
Kiaušinių-grietinės mišinį užpilame ant cukinijų.
Ant viršaus užbarstykite smulkiai tarkuoto sūrio.
Kepti 200 C 25-30 min.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
