Paprastas užkandis iš maltos mėsos, sūrio ir lydyto sūrio.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– kiaušiniai, 3 vnt;
– sūris, 250 g;
– grietinė, 2 šaukštai;
– ciberžolė, 1\2 šaukštelis.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:
— lydytas sūris, 1 vnt.;
– malta mėsa, 350 – 400 g;
– svogūnas, 1 vnt;
– žolelės, druska, pipirai ir prieskoniai pagal skonį.
Virimo procesas
Sūrį sutrinkite stambia tarka ir sumaišykite su kiaušiniais, grietine, ciberžole, druska ir pipirais pagal skonį.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir paskleiskite mišinį plonu sluoksniu.
Kepame apie 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Išimame ir nuimame popierių.
Svogūną pakepinkite kubeliais, tada suberkite faršą ir pakepinkite. Sumaišykite su druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis.
Lydytą sūrį įtrinkite į įdarą.
Uždėkite įdarą ant sūrio plutos, paskirstykite per visą paviršių ir susukite.
Apvyniokite vyniotinį į foliją ir kepkite 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Patarimas: kaip įdarą galite gaminti iš grybų su svogūnais ir sūriu, su varške ir žolelėmis, česnaku. Supjaustykite ritinį visiškai šaltai.
