Tokie receptai, kur pagrindiniai ingredientai yra vienodais kiekiais, yra gana populiarūs, nes net ir norėdami nesumaišysite produktų tūrio ir nepamiršite. Viską matuojame 125 g stikline.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– manų kruopos, 125 g;
– cukrus, 100 g;
– avižiniai dribsniai, 125 g;
– miltai, 125 g;
– kepimo milteliai, 1 šaukštelis.
Įdarui reikia :
– varškės, 1 kg;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– cukrus, 120 g;
– karštas pienas, 250 ml;
– vanilinas pagal skonį.
Virimo procesas
Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, manų kruopomis, avižiniais dribsniais ir cukrumi.
Varškę sumaišyti su cukrumi, kiaušiniais, išminkyti. Įpilkite vanilino pagal skonį.
Uždenkite formą pergamentu.
Sausą mišinį padalinkite į 4 dalis, įdarą į 3.
Dėti sluoksnį sauso mišinio, ant viršaus varškės, mišinio, varškės, mišinio, varškės ir mišinio.
Stenkitės viską gerai išlyginti
Supilkite karštą pieną.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame 1 val.
Pyragas geriausiai patiekiamas šiltas, tuomet jo skonis ir aromatas tiesiog nenusakomas.
Patarimas : Lygiai taip pat galite paruošti pyragą su obuolių griežinėliais ir ne viską užpilti pienu, o ant viršaus uždėti sviesto gabalėlius. Į šį variantą su varške galite įdėti ir sviesto.