Kad šie skanūs kotletai būtų dar skanesni ir aromatingesni, pridėkite daugiau šviežių žolelių ir česnako.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– vištienos filė, 700 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– druska, pipirai, prieskoniai mėsai;
– miltai;
– žalumynai;
– grietinė ir majonezas;
– citrinos sultys.
Virimo procesas
Filė nuplauname, nusausiname popieriniais rankšluosčiais ir supjaustome porcijomis, kurias gerai išmušame iš abiejų pusių.
Padažui vienodais kiekiais sumaišykite grietinę ir majonezą, įberkite druskos, pipirų, įberkite šaukštą citrinos sulčių, kitų prieskonių pagal skonį, smulkintų krapų. Norėdami paragauti, įpilkite česnako, permesto per spaudą.
Patarimas : galite naudoti bet kokią mėgstamą mėsą.
Kotletus aptepkite padažu ir palikite porai valandų pasimarinuoti.
Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
Kotletus pamirkykite miltuose, tada pamerkite į išplaktus kiaušinius ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Kotletus galite patiekti su įvairiais garnyrais ir padažais iš grietinės ar majonezo.