Kefyro pyragas per 5 minutes! Greitoms šeimininkėms

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Galime sakyti, kad gausite ne pyragą, o minkštą ir skanų keksiuką, kuriuo vaišinsite svečius.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– miltai, 2 stiklinės;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– cukrus, 1 stiklinė;

– kefyras, 1 stiklinė;

– sviestas, 1 valgomasis šaukštas;

– kepimo milteliai, 1 pakelis;

– razinos, 100 g;

– vanilinas pagal skonį.

Virimo procesas

Kiaušinius ir cukrų išplakti į vienalytę masę, kol cukrus visiškai ištirps.

Įpilkite kefyro ir išplakite.

Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.

Po truputį pilkite sausą mišinį ir mentele išmaišykite tešlą.

Suberkite razinas – jei jos labai sausos, pirmiausia nuplikykite jas verdančiame vandenyje, o tada išspauskite skysčio perteklių.

Patarimas : kad razinos tolygiau pasiskirstytų visoje tešloje, sumaišykite jas su šaukštu bet kokio krakmolo.

Formą ištepkite sviestu, išklokite tešlą ir išlyginkite.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą apie 35 minutes, patikrindami pagaliuku, kad jis būtų iškepęs.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.