Paimkite 2 obuolius ir pagaminkite iš jų skanų pyragą be sviesto. Greitai ir lengvai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis kvapnus obuolių ritinys gaminamas naudojant minimalų produktų kiekį, nieko brangaus kokybiško sviesto pavidalu nereikia, bet rezultatas tikrai patiks jūsų skonio receptoriams.

Obuolių sezonas yra pačiame įkarštyje, o jei namuose taip pat turite obuolių iš savo sodo, siūlome jums šį paprastą ir originalų jų perdirbimo receptą. Turime pasakyti, kad jau seniai joks receptas mūsų taip nejaudino . Tai gali padaryti visi, net ir nelabai pasitikintys kepiniais. Jums nereikės valandų valandas praleisti virtuvėje, o taip pat įtiksite bet kuriam saldžių pyragų mėgėjui.

Paruoškite obuolių bandeles

Šie paplotėliai yra nuostabiai minkšti, švelnūs ir kvapnūs. Įsitikinome, kad paprastume tikrai slypi grožis, nors šiuo atveju veikiau nuostabus skonis. Norėdami paruošti šiuos sausainius, jums reikės šių ingredientų:

  • miltai, 270 g
  • obuoliai, 2 vnt
  • žiupsnelis druskos
  • cukraus, 80 g
  • vanilinas
  • kiaušinis, 1 vnt
  • šilto pieno, 100 ml
  • džiovintos mielės, 8 g
  • uogienė, cukraus pudra, kiaušinio trynys + pienas

Recepto paruošimo procedūra

Pirmiausia paimkite mielių kubelį (galite naudoti ir džiovintas) ir ištirpinkite šiltame piene su cukrumi. Palaukite kelias minutes, kol mielės pakils. Galite suprasti iš to , kad tūris pradeda didėti, skystis putoja . Išmuškite kiaušinius. Miltus persijoti, sumaišyti su druska ir vanilinu pagal skonį ir supilti į mielių ir plaktų kiaušinių mišinį.

Minkykite tešlą, įsitikinkite, kad ji nėra lipni ir kieta. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 40-60 minučių. Išminkykite tešlą ir ant lengvai miltais pabarstyto stalo iškočiokite ją plonu sluoksniu.

Obuolius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir lygiomis juostelėmis dėkite ant tešlos sluoksnio. Tešlą iškočiokite ir į ją visada kiškite obuolių skilteles. Lėkštės kraštą aptepkite vandeniu ir galiausiai susukite ritinį ir užspauskite kraštą.

Dabar supjaustykite ritinį į dalis ir padėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Uždenkite juos rankšluosčiu 30 minučių. Trynį išplakti su šaukštu pieno ir juo aptepti bandelių viršų. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus ir kepkite bandeles apie 20-30 minučių. Kepimo metu patikrinkite orkaitę, kad įsitikintumėte, jog jie gerai iškepę.

Palikite atvėsti ir pabarstykite cukraus pudra. Jei norite, galite sumaišyti cukrų su cinamonu. Bandelės yra labai minkštos ir skanios, o kitą dieną išlieka šviežios. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.