Išvaizda šios salotos neabejotinai primena chrizantemą – ryškias, gražias ir labai skanias salotas, kurios tikrai patiks jūsų svečiams. Svarbiausia įsigyti kokybiškų bulvių traškučių, iš kurių gaminsime gėlių žiedlapius.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
rūkytos vištienos krūtinėlės, 250 g;
kiaušiniai, 4 vnt;
konservuoti kukurūzai, 1 skardinė;
marinuotų pievagrybių, 100 g4
traškučiai, 50 g;
majonezo, 140 g.
Virimo procesas
Norėdami suformuoti salotas, jums reikės plokščio indo, kuriame rinksime savo skanų maistą.
Vištieną supjaustykite kubeliais ir dėkite ratu ant lėkštės.
Patarimas : rūkytą mėsą puikiai galima pakeisti virta vištiena. Mėsą tiesiog išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais, atvėsinkite ir taip pat supjaustykite kubeliais.
Mėsą sutepkite majonezo tinkleliu.
Ant mėsos dedame plonais griežinėliais supjaustytus grybus, taip pat darome majonezo tinklelį.
Kita soja yra kukurūzų ir majonezo tinklelis.
Trys kiaušinių baltymai ir majonezo tinklelis ant rupios trintuvės.
Pabarstykite smulkiai tarkuotu tryniu.
Dabar įdėkite drožles taip, kad gautumėte gėlę su atvirais žiedlapiais.
Padėkite salotas valandai į šaldytuvą, kad apstingtų ir atvėstų.