Mano vyras sako, kad šašlykų nereikia. Tai tiesiog nerealūs vaizdai. Gaminu visoms šventėms

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kiauliena ir marinuoti svogūnai yra puikus derinys. Ir jei šis derinys taip pat yra kotletuose, tada gausite tiesiog puikų patiekalą, kuris gali lengvai pakeisti kebabą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

mėsa, 1 kg;
kiaušiniai, 2 vnt;
svogūnai, 2 – 3 vnt;
druska, pipirai, krapai, prieskoniai;
grietinės, 2 šaukštai;
miltų, 4 v.š.;
actas, augalinis aliejus.
Virimo procesas

Tris svogūnus ant rupios trintuvės ir supilkite į mišinį actą. Išmaišykite ir palikite 30 minučių.

Supjaustykite kiaulieną mažais gabalėliais.

Patarimas: galite naudoti bet kokią mėsą, tik manau, kad kiauliena skaniau.

Mėsą pasūdykite ir pipiruokite. Įberkite įvairių prieskonių pagal skonį, išmaišykite ir palikite 20 minučių.

Sudėkite pjaustytas žoleles ir kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

Suberkite tarkuotą svogūną ir išmaišykite.

Suberkite miltus arba krakmolą ir vėl išmaišykite.

Apkepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Man labiau patinka tokius kotletus virti ne su miltais, o su krakmolu – tada susmulkinti kotletai bus labai subtilaus skonio.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.