90-ųjų užkandis, tai buvo kiekviename vakarėlyje! Daugelis tai pamiršo, bet veltui

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Biudžetinis pasirinkimas užkandžiui, pagamintam nuo nulio. Tereikia kiaušinių ir sūrio, o tada jau galima pasitelkti fantaziją ir į įdarą dėti ko tik širdis geidžia ir kas patinka.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiaušiniai, 4 vnt;
druskos, pipirų;
grietinės arba majonezo, 1 valgomasis šaukštas;
krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
ciberžolė, trečias šaukštelis.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

sūris, 200 g;
česnako, 3 gvazdikėlių;
majonezas, žalumynai.
Naminiam majonezui reikės :

pienas, 50 ml;
augalinis aliejus, 100 ml;
citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas;
garstyčių, 1 šaukštelis;
druskos.
Virimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su majonezu arba grietine, krakmolu, ciberžole ir druska. Sumaišykite.

Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir iškepkite apie 8 blynus.

Įdarui sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis žolelėmis, tarkuotu česnaku, druska ir pipirais. Pagardinkite majonezu.

Patarimas : jei mėgstate naminį padažą. Tada panardinamuoju trintuvu sutrinkite visus majonezui skirtus ingredientus.

Ant kiekvieno blyno dedame įdarą, tolygiai paskirstome ir susukame blynus į vamzdelį.

Vamzdelius supjaustykite porcijomis, gražiai padėkite ant indo ir patiekite.

Šiems suktinukams taip pat galite pasigaminti aštrių padažų iš majonezo, česnako, krapų, paprikos ir kitų prieskonių pagal savo skonį.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.