Jums be galo patiks Užkarpatės bulvių kukuliai su tirštu padažu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvių kukuliai yra populiarus patiekalas. Užkarpatėje koldūnai ruošiami su kvapniais patiekalais, turinčiais savitą skonį.

Žinoma tinklaraštininkė Olga Matvey pasidalino koldūnų su mėsos padažu receptu. Tai vienas populiariausių patiekalų tarp vietinių Užkarpatės gyventojų. Po daugiau nei valandos pasiruošimo galite pamaitinti visą šeimą . Taigi per daug laiko nepraleisite virtuvėje ir tuo pačiu sukursite kokybišką ir sotų patiekalą, kuriuo patiks ir patiks visa jūsų šeima.

Ko visko reikia

Receptui reikės 500 gramų bulvių, kiaušinio ir 100 gramų sviesto. Taip pat 250 gramų kvietinių miltų ir 500 gramų vištienos krūtinėlės. Paruoškite 5 svogūnus, 500 mililitrų grietinėlės. Taip pat pravers petražolės, druska ir pipirai pagal skonį . Pirmiausia bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite. Tada sutarkuokite juos smulkia tarka ir įmuškite išplaktą kiaušinį.

Tada į mišinį įpilkite 50 gramų minkšto sviesto ir šiek tiek druskos. Išmaišykite ir suberkite miltus. Minkykite tešlą rankomis. Dabar atėjo laikas paruošti mėsą. Tai reikia sumalti mėsmale. Įdėkite du smulkiai pjaustytus svogūnus , druską ir pipirus . Tada sumaišykite. Į puodą supilkite vandenį ir druską. Kai pradės virti, šaukštu formuokite kotletus ir virkite vandenyje apie 3–4 minutes.

Puikaus valgio užbaigimas

Tada smulkiai supjaustykite likusius tris svogūnus. Apkepkite juos keptuvėje su likusiu sviestu ir pipirais. Tada supilkite grietinėlę ir virkite apie 3 minutes. Išvirus kotletus išimkite iš vandens ir sudėkite į grietinėlės padažą . Palaikykite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių. Dabar atėjo laikas bulvių koldūnams. Padalinkite tešlą į keletą dalių ir suformuokite ritinėlius. Supjaustykite juos mažais gabalėliais.

Tešlą dėkite į verdantį vandenį ten, kur anksčiau buvo virti vištienos kukuliai. Įberkite dar šiek tiek druskos, kad koldūnai būtų skanūs. Kai koldūnai išplauks, palaukite 3-4 minutes ir ištraukite juos iš vandens. Tada smulkiai supjaustykite petražoles . Padažą aptepkite malta mėsa ir, jei norite, uždėkite koldūnų arba gnocchi. Galiausiai viską apibarstykite šviežiai kapotomis petražolėmis ir patiekite.

Taip pat skaitykite:  Perkame pačius pigiausius šonkauliukus ir ruošiame juos taip, kad mėsa pati atsiskirtų nuo kaulo. Vyras Amerikoje atrado 100 metų senumo receptą

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.