Paprastos bulvės ir visi kaimynai prašys recepto: bulvių lazdelės, kurias galite valgyti vietoj traškučių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei kartais vakare žiūrint televizorių kyla noras ko nors sūraus arba reikia pasigaminti užkandį, išbandykite šias bulvių lazdeles.

Sužinoję, kad tuoj atvyks svečiai, dažniausiai griebiatės įsigytų saldžių ir sūrių užkandžių atsargų. Bet jei nieko panašaus neturite namuose , turėsite būti šiek tiek kūrybingi. Laimei, galite pasigaminti šias bulvių lazdeles, kurios taip pat puikiai tinka valgyti priešais televizorių.

Ko tau prireiks

Norint pagaminti šiuos bulvių lazdeles, jums reikės kelių ingredientų. Todėl paruoškite šiuos ingredientus:

  • 200 g bulvių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukštelis cukraus
  • 5 g sausų mielių
  • 1 šaukštelis džiovintų česnakų
  • 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
  • 70 g dešros / saliamio
  • 250 g miltų
  • prieskonis

Net pradedantysis virtuvėje gali susidoroti su paruošimo procesu

Yra receptų, kuriuos sau leisti pasigaminti gali tik turintys didelę patirtį virtuvėje ir galintys ruošti įvairius patiekalus. Laimei , yra ir receptų, kuriems nereikia būti kvalifikuotu virėju ar turėti maisto gaminimo patirties. Bulvių lazdelės yra vieni paprastesnių receptų, todėl kiekvienas gali pradėti juos gaminti.

Pirmiausia paimkite bulves, nulupkite jas ir išvirkite taip, lyg pietums gamintumėte klasikines bulves. Tada iš jų padarykite tyrę ir į dubenį įpilkite pieno . Tada viską išplakite šluotele. Galiausiai suberiame mieles, cukrų ir viską gerai išmaišome šluotele ar kitu virtuvės įrankiu.

Palaipsniui pridėkite kitus ingredientus

Dabar į košę įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir iš karto pabarstykite visus prieskonius, kuriuos reikia naudoti šiam receptui. Tada paimkite peilį, virtuvinę lėkštę ir smulkiai supjaustykite nuplautas daržoves. Kai susmulkinsite visas daržoves, jas vėl sudėkite į košę. Dabar turėtumėte pradėti pjaustyti dešrą. Jis turi būti smulkiai apdorotas, o tada galite dėti tiesiai į košę.

Tešla beveik paruošta

Kadangi į tešlą jau sudėjote beveik visus ingredientus, dar turite įdėti miltų. Jei manote, kad tešla vis dar per plona, ​​įberkite dar šiek tiek miltų . Tada užminkykite gražią tešlą ir baigę vėl dėkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje pusantros valandos.

Padarykite bulvių lazdeles

Po laiko, kurį turėjote palikti tešlą šiltoje vietoje, į mišinį įpilkite dar 50 g miltų ir išmaišykite. Tada galite pradėti gaminti bulvių lazdeles . Tai galite padaryti įdėdami tešlą į bakalėjos maišelį ir nupjaudami 1 kampą. Į puodą ar keptuvę supilkite reikiamą kiekį aliejaus, įkaitinkite ir po truputį spauskite tešlą iš maišelio.

Kepimas aliejuje

Po maždaug 8 cm tešlą visada supjaustykite ir leiskite jai sukristi į aliejų. Taip sukuriate pagaliukų formas, kurias turite kepti aliejuje, kol pagaliukai pradės gražiai auksuoti . Tada išimkite juos ir padėkite tiesiai ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius. Galiausiai patiekite bulvių lazdeles su grietinėlės padažu ar kitu pasirinktu padažu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.