Lengvas receptas, kurį vos per 10 minučių pasigaminsite vakarienei, užkandžiui ar kaip iškylos patiekalą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
bulvės, 500 g;
kumpis, 100 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
sūris, 50 g;
miltų, 2 v.š.
Virimo procesas
Tris bulves ant rupios trintuvės ir išspauskite skysčio perteklių.
Į mišinį suberkite tarkuotą kumpį.
Patarimas: galite naudoti bet kokią virtą mėsą.
Į mišinį įberkite druskos ir pipirų bei įvairių prieskonių.
Kiaušinius išplakite šakute ir supilkite į mišinį, maišykite iki vientisos masės.
Smulkiai supjaustykite bet kokius žalumynus pagal skonį ir suberkite į tešlą.
Suberkite miltus ir išmaišykite.
Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su pagrindine mase.
Šiuos originalius bulvinius blynus apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Patiekiama su įvairiais padažais, dera su mėsos užkandžiais ir šviežių daržovių salotomis.