Vištienos sriuba iš mano vaikystės. Vermišeliai neišbrinksta ir ilgai išsilaiko šaldytuve

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Gardi ir soti vištienos sriuba. Šią sriubą puikiai tinka virti su naminiais makaronais, bet jei neturite tam laiko, tiks ir paprasti makaronai.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

svogūnai ir morkos 1 vnt.;

druskos ir pipirų;

prieskoniai ir lauro lapai;

vištienos mėsa bet kokiu kiekiu;

vermišeliai;

bulvės;

vandens.

Virimo procesas

Mėsą dėkite į vandenį, išvirkite, nuimkite putas ir įberkite druskos, prieskonių, lauro lapų, kubeliais pjaustyto svogūno ir tarkuotų morkų. Virkite sultinį, kol jis bus paruoštas.

Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į sriubą, virkite, kol suminkštės.

Imkitės bet kokių vermišelių pagal savo skonį. Mano šeima mėgsta sriubas su mažais makaronais.

Kepkite sausoje keptuvėje nuolat maišydami iki auksinės rudos spalvos.

Padėkite jį ant plokščio indo, kad makaronai atvėstų, tada tiesiog sudėkite į sriubą.

Gerai išmaišykite ir virkite, kol suminkštės.

Pačioje pabaigoje paragaukite druskos ir prieskonių, suberkite žoleles ir patiekite.

Ši sriuba skani patiekiama su krekeriais ir česnakiniais kukuliais.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.