Visi patiekalai su sūriu priklauso gurmanų virtuvei. Todėl šis paprastas sodraus ir švelnaus omleto receptas gali būti vadinamas idealiu įmantrių pusryčių variantu.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
sūris, 150 g;
kiaušiniai, 3 vnt;
baltymų, 2 vnt;
kepalas;
raudonasis arba įprastas svogūnas. 1 gabalas;
druska, pomidorai, žolelės;
pienas, 0,5 stiklinės.
Virimo procesas
Trys sūriai ant rupios trintuvės.
Kepalo minkštimą užpilkite pienu.
Į sūrį įdėkite du trynius ir visą kiaušinį ir išmaišykite.
Įpilkite pieno su trupiniais ir išmaišykite.
Baltymus išplakti iki tirštos ir purios masės.
Mentele sumaišykite pagrindinę masę su baltymu.
Duonos plutą apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
Į vidurį dėkite tarkuotą sūrį ir apkepkite sumuštinį.
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Sudėkite pomidorų griežinėlius, pasūdykite ir užpildykite skystu mišiniu.
Omletą kepkite uždengę kelias minutes, kol iškeps. Omletą supjaustykite porcijomis ir patiekite su lydyto sūrio sumuštiniu ant kepalo.
Šis omletas puikiai dera su šviežių daržovių ar marinuotų agurkų salotomis.