Greiti kefyro pyragėliai. Be mielių: su žaliais svogūnais ir kiaušiniais

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kefyro tešla tampa vis populiaresnė, nes su ja mažiau šurmulio nei su mieliniu variantu. Kepiniai purūs, erdvūs ir minkšti, puikiai dera su įvairiais įdarais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kefyras, 300 ml;
cukraus ir druskos, soda po 1 arbatinį šaukštelį;
riebios grietinės, 200 g;
miltų, apie 500 g;
augalinis aliejus, 25 g.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

virti kiaušiniai, 4 vnt;
žali svogūnai ir krapai krūvoje;
bulvių košė, 250 g;
druska pipirai;
sviesto, 25 g.

Virimo procesas

Sumaišykite kefyrą ir grietinę, druską ir cukrų, augalinį aliejų. Šiek tiek pašildykite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Šios technikos dėka gausite labai purią ir orią tešlą.

Dalimis ir tarp porcijų suberkite išsijotus miltus, suberkite sodą.

Išminkykite tešlą, padėkite ant stalo ir palaipsniui suberkite visus miltus. Gali prireikti ir daugiau, bet neperpilkite miltų, tiesiog gerai išminkykite.

Uždenkite tešlą ir palikite 20 minučių.

Su smulkintais virtais kiaušiniais, žaliais svogūnais ir krapais formuojame pyragėlius.

Antrasis pyragėlių variantas – bulvių košė su krapais ir sviestu.

Pyragus galite tiesiog apkepti keptuvėje arba paimti gilią keptuvę ir kepti.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skanūs purūs naminiai pyragaičiai dėl slapto ingrediento: Kai mano sesuo paragavo, suprato, kodėl aš tai darau
Patiko? Pasidalink! Ačiū.