Kai mėsos nėra, gaminu taip. Kefyro pyragaičiai, kurių niekada negana

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis žmonių žino, kaip gaminti kepinius iš kefyro. Tačiau ne visi naudoja tešlos su kefyru receptus. Praktikoje šio metodo ignoravimo priežastys yra skirtingos. Kai kurie žmonės nelabai pasitiki šiuo gaminimo būdu, kiti nežino, kaip, kai kurie nemėgsta puraus kefyro kepinių.

Tačiau jei teisingai iškepsite kefyro papločius, jie išeis labai skanūs. Todėl tokius kepinius reikia ruošti bent kartą.

Kefyro papločiai – geras būdas paįvairinti pusryčius.

Ingredientai kefyro pyragams:

Kefyras – 250 ml;
Druska – ½ šaukštelio;
Augalinis aliejus – 2 šaukštai;
Miltai – 350 g;
Kepimo milteliai – šaukštelis;
Sūris – 200 g.
Kefyro paplotėlių ruošimas:

Dubenyje sumaišykite kefyrą su druska ir augaliniu aliejumi, gerai išmaišykite. Miltus ir kepimo miltelius persijokite į kefyrą, rankomis minkykite nelipnią minkštą tešlą.

Padalinkite tešlą į 8 vienodus kolobokus, kiekvieną iškočiokite į ploną plokščią pyragą. Sūrį sutarkuokite ant smulkios trintuvės ir padėkite ant 4 papločių apskritime.

Uždenkite sūrio įdarą likusiais tešlos sluoksniais. Sujungiame abiejų sluoksnių kraštus ir į vidų sandariname įdarą.

Galite padaryti raštą išilgai siūlės naudodami šakutę arba raštą su pynėmis.

Padarykite nedidelę skylutę pyragų viduryje. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, išdėliokite papločius.  

Kepkite pyragą ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Dėl to per 15 minučių galite pagaminti skanų sūrio pyragą.

Tai puikus čeburekų analogas, kuriam nereikia jokių specialių maisto gaminimo įgūdžių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Kiekvienas vaikas mėgsta šį skanų maltos vištienos patiekalą. Na, tai tiesiog stebuklas, kaip skanu!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.