Skonis geriau nei restorane. Šoninės suktinukai ant bulvių lovos: gaminu 2 kartus per savaitę

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šoninė yra sūdyta ir rūkyta kiauliena. Tikslios informacijos apie tai, kas ir kada išrado lašinius, nėra. Tačiau galima daryti prielaidą, kad šis produktas atsirado, kai žmonės pradėjo laikyti mėsą būsimam naudojimui.

Bekonas buvo populiarus senovės Romoje. Romėnai kiaulieną sūdydavo ir rūkydavo, kad išsaugotų jos šviežumą. Viduramžiais lašiniai išpopuliarėjo Europoje. Šiuo metu jis buvo ruošiamas iš kiaulienos, druskos ir prieskonių.

Šiuo metu jis naudojamas įvairių patiekalų gamybai. Mes jums pasakysime, kaip gaminti šoninės suktinukus ant bulvių lovos.

Ingridientai:

kiaulienos nugarinė – 1 kg;
grietinėlės sūris – 200 g;
česnakai – 3 gvazdikėliai;
petražolės – krūva;
šoninė – 10 juostelių;
bulvės – 1 kg;
ciberžolė – 1 šaukštelis;
itališkos žolės – 1 šaukštelis;
paprika – 1 šaukštelis;
sausas česnakas – 1 šaukštelis;
augalinis aliejus – 3 šaukštai;
Teriyaki padažas;
sezamas.
Norėdami paruošti šoninės suktinukus:

Nugarinės kepsnelius supjaustykite maždaug 1 cm storio ir uždenkite maistine plėvele. Kepsnius plaktuku plakite, kol jie taps plonesni.

Pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite kepsnelius iš abiejų pusių. Česnako skilteles per spaudą supilkite į kreminį sūrį, įberkite prieskonių ir kapotų petražolių, išmaišykite.

Kiekvieną kepsnį patepame sūriu, įdarą susukame į vyniotinį. Kiekvieną vyniotinį apvoliokite šoninėje.

Kiekvieną nuluptą bulvę supjaustykite griežinėliais, pasūdykite, pabarstykite ciberžole, itališkomis žolelėmis, paprika, sausu česnaku, užpilkite augaliniu aliejumi ir išmaišykite rankomis.

Sudėkite bulves į kepimo indą. Uždenkite bulves folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių. Tada suktinukus sudėkite ant bulvių lovos ir kepkite po folija dar 30 minučių.

Iškepus suktinukus aptepkite Teriyaki padažu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite be folijos 220 laipsnių temperatūroje 5-7 minutes.

Rezultatas – sultingi šoninės ir sūrio suktinukai.

Jie puikiai dera su garnyru iš bulvių skiltelių.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.