Šie užkandžių keksiukai patiks kiekvienam. Jie puikiai tiks tiek kasdieniniam, tiek šventiniam stalui. Jų didžiulis privalumas yra tai, kad juos labai lengva paruošti. Jūs galite lengvai pamaloninti savo aplinką tokiais labai patraukliais skoniais. Patikėk manimi, pirmiausia jie bus nušluoti nuo stalo. Išsaugokite receptą, virkite ir mėgaukitės.
Reikalingi ingredientai
- 450 g maltos mėsos
- 1 svogūnas
- druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- prieskoniai pagal skonį
- 1 kiaušinis
- 2 šaukštai natūralaus jogurto
- 50-60 g kieto sūrio
Žingsnis po žingsnio virimo procesas
Pirmiausia nuvalome svogūną ir smulkiai supjaustome. Po to siunčiame į įkaitintą keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus, kad kurį laiką pakeptų.
Tada sumaišykite su malta mėsa. Druska ir pipirai pagal skonį. Taip pat dedame prieskonius. Dar kartą viską gerai išmaišyti.
Tada paruoštą faršą 20-30 kartų pamuškite į dubenį.
Pradėkime ruošti įdarą. Norėdami tai padaryti, įdėkite kiaušinį į atskirą indą ir šiek tiek pamuškite šakute.
Dabar įpilkite jogurto ir sūrio, anksčiau sutarkuoto ant smulkios trintuvės. Viską gerai išmaišyti.
Imame keksiukų formeles ir į kiekvieną dedame tiek pat maltos mėsos. Tada gilinamės.
Į kiekvieną skylutę siunčiame kiaušinių-sūrio mišinį.
Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°, pusvalandžiui.
Po reikiamo laiko mėsos pyragaičiai yra paruošti. Patiekite karštą prie stalo.