Biudžetinis pasirinkimas užkandžiui, pagamintam nuo nulio. Tereikia kiaušinių ir sūrio, o tada jau galima pasitelkti fantaziją ir į įdarą dėti ko tik širdis geidžia ir kas patinka.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
kiaušiniai, 4 vnt;
druskos, pipirų;
grietinės arba majonezo, 1 valgomasis šaukštas;
krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
ciberžolė, trečias šaukštelis.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :
sūris, 200 g;
česnako, 3 gvazdikėlių;
majonezas, žalumynai.
Naminiam majonezui reikės :
pienas, 50 ml;
augalinis aliejus, 100 ml;
citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas;
garstyčių, 1 šaukštelis;
druskos.
Virimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su majonezu arba grietine, krakmolu, ciberžole ir druska. Sumaišykite.
Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir iškepkite apie 8 blynus.
Įdarui sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis žolelėmis, tarkuotu česnaku, druska ir pipirais. Pagardinkite majonezu.
Patarimas : jei mėgstate naminį padažą. Tada panardinamuoju trintuvu sutrinkite visus majonezui skirtus ingredientus.
Ant kiekvieno blyno dedame įdarą, tolygiai paskirstome ir susukame blynus į vamzdelį.
Vamzdelius supjaustykite porcijomis, gražiai padėkite ant indo ir patiekite.
Šiems suktinukams taip pat galite pasigaminti aštrių padažų iš majonezo, česnako, krapų, paprikos ir kitų prieskonių pagal savo skonį.