Paprastas, skanus maltos vištienos, kopūstų ir daržovių receptas. Vakarienė pasirodo sultinga, aromatinga ir su šviežiais žalumynais.
Ingridientai:
- malta vištiena – 500 g;
- kopūstai – 700 g;
- svogūnas – 2 vnt.
- morkos – 1 vnt .;
- pomidorų pasta – 30 g;
- vanduo – 100 ml;
- druska, pipirai ir prieskoniai;
- žalumynai yra švieži;
- džiūvėsėliai – 30 g;
Virimo procesas:
- Faršą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais, džiūvėsėliais, tarkuotu svogūnu (1 vnt.) ir palikite 15 min.
- Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite aliejuje.
- Morkas sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į svogūną, išmaišykite ir troškinkite.
- Įpilkite pomidorų pastos, druskos pagal skonį, išmaišykite.
- Smulkiai supjaustykite kopūstą ir suberkite į jį daržoves bei pomidorą, išmaišykite ir padalinkite į dvi dalis.
- Iš faršo suformuokite kotletus ir dėkite ant vienos kopūsto dalies, uždenkite kita.
- Uždenkite indą folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
- Patiekdami apibarstykite smulkintais žalumynais.