700 g kopūstų ir šiek tiek maltos mėsos taip ruošiu skanią vakarienę orkaitėje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas, skanus maltos vištienos, kopūstų ir daržovių receptas. Vakarienė pasirodo sultinga, aromatinga ir su šviežiais žalumynais.

Ingridientai:

  • malta vištiena – 500 g;
  • kopūstai – 700 g;
  • svogūnas – 2 vnt.
  • morkos – 1 vnt .;
  • pomidorų pasta – 30 g;
  • vanduo – 100 ml;
  • druska, pipirai ir prieskoniai;
  • žalumynai yra švieži;
  • džiūvėsėliai – 30 g;

Virimo procesas:

  1. Faršą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais, džiūvėsėliais, tarkuotu svogūnu (1 vnt.) ir palikite 15 min.
  2. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite aliejuje.
  3. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į svogūną, išmaišykite ir troškinkite.
  4. Įpilkite pomidorų pastos, druskos pagal skonį, išmaišykite.
  5. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir suberkite į jį daržoves bei pomidorą, išmaišykite ir padalinkite į dvi dalis.
  6. Iš faršo suformuokite kotletus ir dėkite ant vienos kopūsto dalies, uždenkite kita.
  7. Uždenkite indą folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
  8. Patiekdami apibarstykite smulkintais žalumynais.
Patiko? Pasidalink! Ačiū.