Vyras parodė, kaip krūtinėlę pasigaminti skaniau nei kotletus. Aš gaminu vos per 15 minučių, dabar jis visada sultingas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo neįtikėtinai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka specialaus kepimo ir tešlos. Gamindami sugaišite mažiausiai laiko, tačiau iš šio patiekalo patirsite maksimalų malonumą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos filė, 500 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
sūris, 200 g;
grietinės, 2 šaukštai;
krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
druskos ir pipirų pagal skonį;
sojos padažo, 1 a.š.

Virimo procesas

Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išplakame.

Druskos ir pipirų, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.

Tešlai sumaišyti grietinę ir kiaušinius, sojų padažą, krakmolą.

Patarimas : kad padažas būtų daug vienalytesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, o tada sudėkite juos į kitus ingredientus.

Trys sūriai ant smulkios trintuvės.

Kotletus nusausiname servetėlėmis ir pamerkiame į tešlą, tada apvoliojame sūryje ir vėl pamerkiame į tešlą ir sūrį.

Ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.

Padėkite ant servetėlių, o tada padėkite ant lėkštės.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.