Vištienos mėsą galima virti įvairiais būdais. Siūlome dar vieną skanų ir paprastą receptą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– vištienos krūtinėlė, 2 vnt;
– sūris, 150 g;
– česnakai, 2 – 3 gvazdikėliai4
– krapai pagal skonį;
– pipirai ir druska, majonezas pagal skonį;
– daržovių aliejus.
Virimo procesas
Mėsą supjaustykite gabalėliais ir gerai išmuškite iš abiejų pusių.
Padažui sumaišykite smulkintus krapus, smulkintus česnakus ir smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite ir įberkite pipirų.
Šiuo padažu patepkite mėsą.
Tris sūrius sutarkuokite ant rupios trintuvės ir pabarstykite ant kotleto, uždenkite antruoju gabalėliu.
Keptuvę ištepkite sviestu, išdėliokite mėsą, viršų patepkite padažu ir pabarstykite sūriu. Uždenkite keptuvę folija.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.
Be sūrio, į kotletus galite įdėti ir ananaso gabalėlių – tada mėsa bus dar sultingesnė ir aromatingesnė. Arba kepti grybai.