Vištienos sriubos receptas su paslaptimi. Paprasta, skanu ir sveika

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Viena nepopuliariausių daržovių mūsų šalyje – salierai. Šis augalas daugiausia naudojamas Italijoje, Ispanijoje, Amerikoje ir Azijoje.

Tikriausiai veltui ignoruojame šią neįprastą daržovę, nes ji gali suteikti organizmui daug naudingų vitaminų ir mineralų. Pavyzdžiui, salierą rekomenduojama vartoti sergant širdies ir kraujagyslių ligomis, nes mažina cholesterolio kiekį. Augalas gali išvalyti skrandį ir žarnyną nuo kenksmingų medžiagų, taip pat padės numesti svorio.

Jei norite įtraukti salierą į savo racioną, mes pasiruošę pateikti jums sriubos receptą su šiuo sveiku augalu.

Salierų sriubos ingredientai:

vištienos mėsa - 900 g;
miltai - 80 g;
morkos - 2 vnt .;
kiaušiniai - 2 vnt .;
salierai - 2 stiebai;
kalendra - šaukštelis;
sviestas - 40 g;
druska - 2 šaukšteliai;
česnakai - 3 gvazdikėliai;
bulvės - 2 vnt.

Salierų sriubos gaminimas:

Sudėkite vištieną į puodą ir įpilkite 4 litrus vandens. Stambiai supjaustykite vieną morką, svogūną ir saliero stiebą ir nusiųskite kepti su mėsa. Palaipsniui virimo metu nuimkite putas nuo vandens paviršiaus, mėsą kepkite apie valandą.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, česnaką ir morkas susmulkinkite vidutinėmis trintuvės pjaustyklėmis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir porą minučių pakepinkite svogūną. Į svogūnus suberkite morkas ir česnaką, troškinkite daržoves 5 minutes po dangčiu.

Iš sultinio išimkite daržoves ir mėsą, o pakepintus svogūnus ir morkas nusiųskite virti. Nuluptas bulves supjaustykite mažais griežinėliais ir taip pat sudėkite į sultinį.

Mėsą atskirkite nuo kaulų ir supjaustykite mažais griežinėliais. Mėsą supilkite atgal į sultinį, įberkite druskos ir kalendrų ir virkite, kol suminkštės.

Šiuo metu kiaušinius sumuškite į atskirą indą, išplakite iki vientisos masės, įberkite druskos. Į kiaušinių masę supilkite miltus ir sumaišykite ingredientus.

Naudodami kiaurasamtį, miltų mišinį supilkite į sriubą, paviršiuje suformuodami kukulius. Virkite koldūnų sriubą dar 5 minutes.

Norėdami papuošti sriubą prieš patiekdami, smulkiai supjaustykite krapus ir žaliuosius svogūnus. Taip gausite sočią, kvapnią vištienos ir salierų sriubą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.