Tai beveik klasikinis kotletų receptas, tačiau sudėtyje yra vienas įdomus produktas. Tiesiog į tešlą įpilkite šiek tiek citrinos sulčių ir viskas, turite naują ir originalų patiekalą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
vištienos filė, 2 vnt;
kiaušiniai, 2 vnt;
miltai, 130 g;
druska, pipirai, prieskoniai;
citrinos sulčių, 2 – 3 v.š.
Virimo procesas
Mėsą ruošiame įprastai, supjaustome porcijomis, išplakame ir marinuojame įvairiuose prieskoniuose pagal jūsų skonį.
Kiaušinius išplakite su druska, pipirais ir supilkite citrinos sultis, išmaišykite.
Kotletus pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir pakepinkite.
Kotletai minkšti ir sultingi, aromatingi, mėsa labai minkšta.
Jei norite, mėsą kartu su prieskoniais galite užpilti citrinos sultimis ir palikti pasimarinuoti arba, kaip sakiau anksčiau, išplakti su kiaušiniais. Bet kokiu atveju tai pasirodo tobula. Beje, šis receptas dar geriau tinka žuviai, tik nepamirškite įdėti rozmarino.