Ingredientai:
vištienos filė (arba kalakutiena) -500 g
svogūnas – 1-2 vnt.
saldieji pipirai – 1-2 vnt.
česnakai – 3-5 gvazdikėliai
grietinė – 250 g
druska – pagal skonį
prieskoniai – pagal skonį
Paruošimas:
Mėsą nuplaukite, supjaustykite juostelėmis ir per naktį pamarinuokite grietinės ir česnako padaže.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais .
Saldžiąją papriką supjaustykite juostelėmis.
Susmulkinkite česnaką.
Svogūnus ir papriką keletą minučių pakepinkite keptuvėje.
Vištienos filė su grietine perkelkite į keptuvę su svogūnais ir paprikomis.
Išmaišykite, užvirinkite, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol iškeps. Retkarčiais pamaišydami.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





