Ingredientai:
vištienos filė (arba kalakutiena) -500 g
svogūnas – 1-2 vnt.
saldieji pipirai – 1-2 vnt.
česnakai – 3-5 gvazdikėliai
grietinė – 250 g
druska – pagal skonį
prieskoniai – pagal skonį
Paruošimas:
Mėsą nuplaukite, supjaustykite juostelėmis ir per naktį pamarinuokite grietinės ir česnako padaže.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais .
Saldžiąją papriką supjaustykite juostelėmis.
Susmulkinkite česnaką.
Svogūnus ir papriką keletą minučių pakepinkite keptuvėje.
Vištienos filė su grietine perkelkite į keptuvę su svogūnais ir paprikomis.
Išmaišykite, užvirinkite, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol iškeps. Retkarčiais pamaišydami.
Gero apetito!
