Visi svečiai jį dievina. Salotos „Venecija“ šventiniam stalui: nepaprastai skanios

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ar ruošti salotas jums lengva užduotis? Paprastai daugelis žmonių nesusimąsto apie tai, kad ruošiant salotas gali kilti sunkumų. Dauguma žmonių net nepastebi klaidų, kurios nuolat kartojasi. Norėdami paruošti skanias, harmoningas salotas, taip pat turite laikytis tam tikrų taisyklių.

Pavyzdžiui, salotų gaminius reikia pjaustyti taip pat. Tai yra, salotose neturėtų būti skirtingų dydžių gabalėlių. Priešingu atveju didelių maisto gabalėlių skonis sutrikdys kitus skonius. Salotos – tai patiekalas, kuriame dera skirtingų ingredientų skoniai. Nereikia apie tai pamiršti.

Paruoškime tinkamas „Venecijos“ salotas kartu.

Venecijos salotų ingredientai:

Pekino kopūstas – 200 g;
kumpis – 300 g;
Korėjos morkos – 150 g;
virti kiaušiniai – 4 vnt .;
kukurūzai – 300 g;
sūris – 150 g.
Venecijos salotų paruošimas:

Pekino kopūstą smulkiai supjaustykite ir sudėkite į kepimo žiedą kaip pirmąjį sluoksnį. Kepimo žiede sumaišykite kopūstą su majonezu.

Kumpį supjaustykite mažais kubeliais ir dėkite ant salotų antruoju sluoksniu. Kiekvieną salotų sluoksnį sutepkite majonezo tinkleliu.

Ant kumpio sluoksnio dėkite korėjietiškas morkas. Išvirtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir dėkite ant morkų sluoksnio.

Kiaušinių sluoksnį pasūdykite ir pabarstykite kukurūzais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir supilkite ant kukurūzų sluoksnio.

Salotas galite papuošti kukurūzų grūdeliais, pavyzdžiui, pasigaminti gėlių.

Šių salotų nereikia mirkyti, jas galima patiekti iš karto vakarienei.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.