Visi mano draugai jau gamina šiuos puikius kotletus. Mano senelio receptas – garantuotas hitas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėsos kukuliai labai populiarūs makaronų padaže arba kaip įdomus sriubos elementas. Bet iš jų galima sukurti ir labai originalų patiekalą.

O tai pyragas, kuriame randame ne tik kotletų, bet ir kopūstų. Šio pyrago paruošimas susideda iš 3 paprastų žingsnių, o dėl aiškios procedūros jį gali paruošti net visiškai pradedantysis. Vienintelis sudėtingas šio recepto žingsnis gali būti darbas su mieline tešla, dėl aiškios ir suprantamos procedūros galime susitvarkyti ir mes.

Tortui paruošti reikalingi ingredientai:

  • 450 gramų paprastų miltų
  • 300 mililitrų vandens
  • 4 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • 450 gramų maltos jautienos
  • 40 gramų šviežių mielių
  • 2 šaukštai džiūvėsėlių
  • 1 kilogramas baltųjų kopūstų
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 1 kiaušinis
  • žalias svogūnas, petražolės, krapai
  • druskos, pipirų, kmynų

Receptas, susidedantis iš 3 paprastų etapų

Pirmas žingsnis – paruošti mielinę tešlą. Tam mums reikės dubenyje sutrintų mielių, kurias sumaišome su žiupsneliu cukraus ir 2 stiklinėmis paprastų miltų. Visa tai užpilkite 100 mililitrų šilto vandens ir išmaišykite. Taip paruoštą mišinį 20 minučių leiskite pakilti šiltoje vietoje. Tada į dubenį supilkite likusius miltus, vandenį ir 2 arbatinius šaukštelius aliejaus. Ruošiame tešlą, kurią paliekame kilti valandą, kol jos tūris padidės dvigubai.

Kildinimo metu skubame ruošti kitus ingredientus

Dubenyje sumaišykite jautieną su kiaušiniais, smulkiai pjaustytomis petražolėmis ir žaliu svogūnu. Taip pat dedame džiūvėsėlius ir sukuriame mišinį, kurį pagardiname druska ir pipirais. Tada į mišinį pilame 150 mililitrų šalto vandens ir suformuojame CCA 35 vienodo dydžio paplotėlius, kurie atrodys kaip kotletai.

Keptuvėje paruoškite kopūstą ir galiausiai viską sumaišykite

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sviestą ir vandenį. Į šį mišinį suberkite pjaustytus kopūstus ir viską uždenkite dangčiu. Tiek ilgai troškiname kopūstą, kol sumažės per pusę. Paruošime kepimo skardą, kurią išklosime kepimo popieriumi . Jo dugną ištepame tešla, ant kurios vėliau dedame paruoštus kopūstus ir kotletus. Taip paruoštą patiekalą pašaukite į orkaitę ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Taip pat skaitykite:  Kai nežinau, ką gaminti vakarienei, visada gaminu šį patiekalą! Tinka prie bet kokio garnyro

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.