Šiandien paruošime puikų šašlyką iš avienos kojos.
Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, pašalinkite venas.
Druskos, pipirų, svogūnų pusžiedžių ir prieskonių pagal skonį. Atsargiai su prieskoniais, jie gali sugadinti mėsos skonį!
Kaip pagrindinį slaptą ingredientą užpildykite gazuotu mineraliniu vandeniu.
Būtent anglies dioksidas padaro mėsą oresnę ir minkštesnę .
Mėsą marinuojame 1 valandą, kol ruošiame anglis.
Kepkite kebabą kaip įprasta.

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





