Virti blynai su mėsa. Ploni blyneliai su sultingu įdaru

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynai ant kreminės tešlos yra ploni, ažūriniai, subtilūs. Galite pasiimti bet kokį įdarą, bet su mėsa jie bus skaniausi ir skaniausi.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • pienas, 350 ml;
  • verdantis vanduo, 150 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt.;
  • cukrus, 25 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • aliejus, 25 g;
  • miltai, 200

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia  :

  • virta mėsa, 500 g;
  • svogūnas, 1 vnt.;
  • sultinio;
  • sviestas, 35 g;
  • druskos, pipirų, prieskonių, žolelių, česnako.

Virimo procesas

Miltus persijoti ir sumaišyti su druska ir cukrumi, kiaušinius, išmaišyti ir supilti pieną, išmaišyti iki vientisos masės.

Supilkite verdantį vandenį ir išmaišykite. Įsitikinkite, kad tešla nėra per tiršta ir ne per skysta, tiesiog reguliuokite pilamo vandens kiekį. Kuo plonesnė tešla, tuo plonesni bus blynai.

Palikite tešlą 15 minučių.

Įdarui išvirusią mėsą supjaustykite ir sumaišykite su pakepintais svogūnais, druska, pipirais, sviestu, prieskoniais ir žolelėmis. Jei įdaras kietas, užpilkite šiek tiek sultinio, kuriame virė mėsa.

Blynus apkepkite iš abiejų pusių ir sukraukite.

Su vokeliu su įdaru formuokite blynus.

Ištirpinkite sviestą, pamirkykite vokelius ir apkepkite keptuvėje.

Blynai išeina su kvapnia, traškia plutele, su sultingu ir skaniu, sočiu įdaru. Galima patiekti su grietine arba šviežių daržovių salotomis.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.