Vienos porcijos visada neužtenka. Sultingi ir švelnūs kotletai su įdaru

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sodrios ir švelnios trintuvės su įdaru, panašesnės į pyragus, tik gaminimui sugaišite daug mažiau laiko. Paimkite bet kokį įdarą pagal savo skonį. Gaminau su kiaušiniais ir žaliais svogūnais, bet galima naudoti ir kitus produktus.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • kefyras, 2 stiklinės;
  • soda ir druska po 1 arbatinį šaukštelį;
  • miltai, 3 stiklinės;
  • kiaušinis, 1 vnt.;
  • virti kiaušiniai, 4 vnt.;
  • žali svogūnai ir krapai, krūva;
  • aliejus, 50 ml.

Virimo procesas

Šiltą kefyrą sumaišyti su druska ir soda, gerai išmaišyti šluotele.

Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite, kad susidarytų tiršta ir vienalytė tešla.

Virti kiaušiniai ir žalieji svogūnai, smulkiai supjaustykite žalumynus, druską ir pipirus pagal skonį.

Supilkite masę į tešlą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Tešlą galima ant skardos paskleisti šaukštu arba išspausti dalimis, naudojant maišelį, kurio vienas kampas nupjautas. Taip pat tinka konditerinis maišelis.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Naminė česnakinė duona, kepta su sūriu ir patiekta su medaus-pomidorų padažu
Patiko? Pasidalink! Ačiū.