Varškės spurgos pusryčiams vos per pusvalandį

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Varškės sūris – 250 gr.
kiaušiniai – 2 vnt.
miltai – 250 gr.
cukrus – 3-4 šaukštai.
kepimo soda – 1 šaukštelis. (arba kepimo milteliai – 1 šaukštelis)
druska – 1/3 šaukštelio.

Paruošimas:

Iš varškės, kiaušinių, cukraus, druskos ir miltų užminkykite minkštą tešlą.

Tešlą iškočiokite į sluoksnį ir stikline išpjaukite gabalėlius .

Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite kotletukus.

Paruoštas spurgas sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

Mėgaukitės arbata!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Įmerkite tešlą į aliejų ir rezultatas jus nustebins. Daugelis žmonių prašė šio recepto
Patiko? Pasidalink! Ačiū.