Ingredientai:
Varškės sūris – 250 gr.
kiaušiniai – 2 vnt.
miltai – 250 gr.
cukrus – 3-4 šaukštai.
kepimo soda – 1 šaukštelis. (arba kepimo milteliai – 1 šaukštelis)
druska – 1/3 šaukštelio.
Paruošimas:
Iš varškės, kiaušinių, cukraus, druskos ir miltų užminkykite minkštą tešlą.
Tešlą iškočiokite į sluoksnį ir stikline išpjaukite gabalėlius .
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite kotletukus.
Paruoštas spurgas sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Mėgaukitės arbata!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
