Varškė ir kefyras! Obuolių pyragaičiai kaip spurgos: greiti pusryčiai per 5 minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanūs blyneliai iš varškės ir kefyro pagal mūsų paprastą receptą. Maisto gaminimas užtruks mažiausiai laiko, o rezultatas tikrai jus džiugins. Sudedamosios dalys leidžia paruošti blynus dideliais kiekiais ir tuo pat metu su dideliu biudžetu.

Ingredientai:

100 ml kefyro;
180 g 9% varškės;
160 g miltų;
2 kiaušinių;
2 šaukštai cukraus;
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus;
1 arbatinis šaukštelis sodos;
Druska.
Užpildo ingredientai:

2 obuoliai;
2 šaukštai cukraus;
2 šaukštai cukraus;
20 gramų sviesto.
Paruošimas:

Pirmiausia paimkite gilų dubenį ir įmuškite į jį 2 kiaušinius. Tada lengvai plakite turinį šluotele.

Įpilkite kefyro ir soda. Sumaišykite su šluotele.

Paimkite gabalėlį 9% varškės ir pridėkite prie likusių ingredientų. Išmaišykite ir palaipsniui pradėkite dėti miltus. Išmaišykite tešlą.

Nulupkite ir supjaustykite du obuolius mažais kubeliais.

Įkaitintą keptuvę ištepkite gabalėliu sviesto ir supilkite paruoštus obuolius. Įpilkite du šaukštus cukraus ir troškinkite apie 3-4 minutes.

Nukelkite nuo viryklės ir atvėsinkite.

Tešlą perkelkite į konditerinį maišelį, nupjaukite galiuką ir išspauskite ją apskritimais ant blynų formos. Kepkite ant vidutinės ugnies.

Į kiekvieno blyno vidurį dedame obuolių įdarą ir ant viršaus vėl pilame tešlą. Atsargiai apverskite ir kepkite.

Išimkite iš formos ir padėkite ant gražios lėkštės. Jei norite, ant viršaus galite pabarstyti cukraus pudra.

Taip gauname daug skanių blynų su įdaru, kurie paruošiami gana lengvai ir greitai.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.