Šis paruošimas padeda greitai ir lengvai paruošti barščius, nestovėdami prie jų valandų valandas. Tiesiog atidarykite stiklainį ir pagaminkite mėgstamą patiekalą per 30 minučių. Paimkite bet kokias pupeles, baltas arba raudonas pagal skonį. Jei jums nepatinka šis produktas, gaminkite be jo.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
burokėliai ir pomidorai po 3 kg;
morkos ir svogūnai po 1 kg;
pupelės 600 g;
druskos, 2 v.š.;
cukrus, 180 g;
actas 9%, 160 g;
augalinis aliejus, 400 ml.
Virimo procesas
Trys burokėliai ir morkos ant rupios trintuvės.
Svogūnus dedame atsitiktine tvarka, kaip ir barščius.
Pomidorus sutrinkite iki tyrės, sumaišykite su druska ir cukrumi, padėkite ant viryklės.
Sudėkite svogūną ir kepkite 10 minučių.
Sudėkite morkas ir burokėlius, troškinkite 10 minučių uždengę 30 minučių maišydami.
Suberkite iš anksto virtas pupeles, kol suminkštės, supilkite actą ir išmaišykite.
Paragaukite, ar nėra druskos ir cukraus, jei reikia, įpilkite ir virkite 5 minutes.

Sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite dangtelius ir palikite atvėsti.

Galite sterilizuoti papildomai 10 minučių, jei bijote, kad ruošinys ilgai neišsaugos.
Taip per 1 valandą pasigaminsite daug aromatingo ir tiršto barščių užpilo.
