Traškūs marinuoti svogūnai: sultingo užkandžio receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuoti svogūnai – tai ne tik patiekalų priedas, bet ir tikras kulinarinis atradimas, kuris bet kokiems pietums ar vakarienei suteiks ryškaus skonio ir aromato.

Jis tinka prie mėsos patiekalų, kebabų, salotų ir kt.

Ingredientai:

Svogūnai

2-3 svogūnų gabaliukai

Citrinos

2-4 griežinėliai

Žolelės (petražolės, krapai arba kalendros – pagal skonį)

Vanduo 500 ml

Cukrus 1 valgomasis šaukštas

Druskos 1/2 šaukštelio

Acto 3-4 valgomieji šaukštai

Paruošimas:

Pirmiausia kruopščiai nuvalykite svogūną ir supjaustykite jį plonais žiedais.

Paruoštus žiedus sudėkite į stiklainį, kuriame juos marinuosite.

Šiuo etapu įdėkite kelias žolelių šakeles ir citrinos griežinėlius, kad užkandžiui suteiktumėte gaivumo ir lengvą citrusinių vaisių natą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.