Trapus ir švelnus! Skanus vaikystės pyragas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Minkštas pyragas su uogiene jau seniai tapo vienu mylimiausių ir populiariausių desertų. Ypač toks paprastas ir skanus pyragas, užpildytas bet kokia uogiene ar uogiene.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– kiaušiniai, 3 vnt;

– miltai, 400 g;

– cukrus, 80 g;

– sviestas, 200 g;

– grietinė, 2 šaukštai;

– žiupsnelis druskos;

– kepimo milteliai, 10 g;

– bet kokia uogienė, uogienė, 800 g.

Virimo procesas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti.

Miltus sumaišykite su cukrumi, druska, vanile pagal pageidavimą.

Sviestą įtrinkite į sausą mišinį ir visą masę sutrinkite į trupinius.

Patarimas: vietoj sviesto galite naudoti aukštos kokybės margariną. Uogienė ar marmeladas turi būti tirštas ir ne skystas.

Kiaušinius išplakti su grietine ir supilti į trupinius. Išminkykite tešlą ir padėkite į šaldiklį 30 minučių.

Padalinkite tešlą į 2 dalis.

Susukite vieną į sluoksnį ir padėkite ant kepimo skardos, padengtos pergamentu. Padarykite skylutes šakute.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Kepame ir antrą biskvitą.

Kai sausainiai atvės, aptepkite juos uogiene ir sudėkite vieną ant kito.

Ant viršaus galite pabarstyti smulkintų riešutų, kokoso drožlių, tarkuoto šokolado.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.